Poni Club

En el poni club intentem desenvolupar en els nens l'equilibri , les percepcions sensorials que condueixen a l'habilitat motriu , les relacions socials , l'autonomia , la confiança en ells mateixos , i també que assoleixin una base de la pràctica i teòrica ( examens de galops 1, 2, 3, 4, 5, 6 ) de l’equitació .

En definitiva que aprenguin i desenvolupin els coneixements sobre el món del cavall mentre es diverteixen, gaudeixen de l' entorn i dels companys.

Els nostres ponis són la joia del club, tots ells son ponis de primera divisió tant pel que fa a les seves qualitats en les relacions amb els nens com a nivell competitiu.

PONIS A

 

 

La Tizona, poni Shetland, de capa alazana, ideal per als nens, carinyosa i juganera.

En Picarol, poni Shetland, de capa negra, li encanta que els nens el remenin i li portin pomes.

En Lucky, poni Shetland, de capa negra, petito però amb arriba a tot arreu, ideal per fer classes de Horseball, li agrada jugar amb la pilota

La Fiona, poni Shetland, de capa negra, ideal per els nens més petits, tranqui·la i carinyosa.

La Daisy, poni Shetland, de capa alazana, ideal per els nens que volen jugar a Horseball.

En Nemmo Alforges, poni Shetland, de capa pia, amb un ull de cada color, ideal per els nens que volen aprendre a montar.

La Maduixa, poni Shetland, de capa pia, joveneta, ideal per a classes d'iniciaciò.PONIS B/CLa Bonica
, poni Welsh, de capa alazana, poni elegant i adient per a nens i nenes que volen començar a aprendre a muntar i jugar a Horseball, ha estat membre de la selecció Catalana, amb l'amazona i jugadora Maria Girfreu

La joke, poni Welsh, molt bonica, i super pacifica per els nens i nenes que és volen iniciar en el món de Horseball. Membre de la selecció Catalana sub12.

L'Elur, poni torda, súper bona per iniciar-se al món de l'equitaciò. Membre de la selecció Catalana sub12

 

 

PONIS D

En Gandalf, poni appaloosa, ideal per a fer classe amb principiants i per anar d'excursió al camp. (És com el cavall de la Pipi!!)

 

La Nayka, poni Hispano-àrab, capa torda, membre de la selecció Catalana i Espanyola de Horseball amb el jugador i genet Joan Banal.

La Taktil, poni de polo, capa castanya, ideal per jugar, i fer classes.

La Briserira, poni alazana, ideal per jugar a Horseball.

En Yellow, poni de "barbie" ideal per fer classes i jugar a Horseball.

La Dinamita, poni àrab, capa torda, ideal per fer classes de nivell avençat i horseball.